Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antiperspirant Transpisan, 2 flacoane roll-on x 50ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Brand
2 fl x 50ml roll-on, Germania
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Importator unic Genmark Trading SRL: pret pe pachet cu 2 flacoane x 50ml Transpisan roll-on

Puternic antiperspirant spray si roll-on, cu formula sa unica si calitate Germana, FĂRĂ alcool, parfum, coloranti, conservanti sau nanoparticule, ce reduce substantial transpiratia excesiva si protejeaza eficient pielea de mirosuri neplacute, furnizand prospetime pentru pana la 5 zile
Fata de alte produse similare, noi am optat in mod intentionat impotriva utilizarii alcoolului, deoarece acesta poate conduce la uscarea pielii, iritatii sau la alte reactii alergice in randul anumitor persoane.

TRANSPISAN este un produs premium ce ofera o protectie excelenta pentru toate persoanele afectate de hiperhidroza sau care sufera de transpiratie excesiva. Cu TRANSPISAN, puteti controla transpiratia intr-o maniera naturala si preveni mirosul neplacut al corpului, indiferent daca sunteti stresati, activ fizic, in vacanta sau in viata de zi cu zi. TRANSPISAN se poate utiliza pe toata suprafata corpului: axile, maini, palme, piept, abdomen, spate, picioare sau alte zone  - in functie de regiunea corpului care prezinta o nevoie crescuta in acest sens.
Se potriveste cu parfumul dumneavoastra preferat
Nu vreti sa va lipsiti de parfumul dumneavoastra preferat? Nu trebuie. Avand in vedere ca TRANSPISAN nu este parfumat, il puteti combina cu antisperspirantul, deodorantul sau parfumul dumneavoastra preferat.
Calitate Germana
Transpisan este un produs premium realizat in conformitate cu standardele germane de calitate, iar performanta si siguranta produsului Transpisan este garantata.

Productia este condusa si monitorizata printr-un sistem de management al calitatii care respecta regulile GMP (good manufacturing practices) publicate de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Analizele avansate si experimentele stiintifice au constituit baza dezvoltarii TRANSPISAN.
Testat dermatologic
Combinatia unica de ingrediente din TRANSPISAN a fost testata dermatologic cu privire la toleranta pielii. Transpisan a fost testat pentru piele sensibila sub supraveghere clinica atenta de renumitul Institut German de cercetare in dermatologie DERMATEST, iar Transpisan a demonstrat rezultate excelente (ORIGINAL excellent DERMATEST).

Testarea standardelor de securitate, mediu si sanatate

Transipisan a fost testat totodata pentru a fi comercializat, de catre una dintre cele mai importante companii de analiza si testare din lume Wessling GmbH.
Wessling GmbH a testat TRANSPISAN pentru analiza si controlul standardelor de securitate, mediu si sanatate, pentru comercializarea si securitatea sa - si TRANSPISAN a trecut cu mare succes (Aproved Quality / Quality of Life).

Sigiliul nostru confirma testarea trimestriala a produsului.

Mod de utilizare Transpisan Roll-on:

TRANSPISAN Roll-On este perfect daca nu doriti sa utilizati produsul pe intreg corpul, ci doar pe anumite portiuni de piele. Astfel, TRANSPISAN va protejeaza in maniera eficienta si sigura atunci cand aveti cea mai mare nevoie.
Transpisan roll-on se poate folosi pe partile principale ale corpului ( axila, spate, abdomen, maini, palme, picioare si alte zone cu transpiratie excesiva).

1. Aplicati pur si simplu TRANSPISAN oriunde pe corpul dumneavoastra doar seara inainte de a merge la culcare pe pielea proaspat spalata si uscata.

2. Hainele se vor imbraca abia dupa ce pielea s-a uscat.
3. Spalati dimineata zona tratata  cu apa curata si sapun.
4. Transpisan roll-on se va utiliza pentru inceput de 3-4 ori pe saptamana, dupa ce se observa o reducere a nivelului de transpiratie, se va utiliza la nevoie 1 -2 ori pe saptamana.

TRANSPISAN NU este un antiperspirant pe care il puteti utiliza in fiecare zi. Dupa aplicarea pe piele seara, isi face efectul peste noapte, in maniera sigura pana la 5 zile.
O aplicare zilnica sau in timpul zilei nu este necesara si nici recomandata.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati fisierul cu detalii de mai jos sau siteul www.genmark.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura