Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antiperspirant Transpisan, roll-on, Germania

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
1 fl roll-on, antiperspirant Transp
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Unic Importator Genmark Trading SRL: pret pe 1 flacun antiperspirant Transpisan

Transpisan, puternic antiperspirant spray si roll-on,
cu formula sa unica si calitate Germana,
FĂRĂ alcool, parfum, coloranti, conservanti sau nanoparticule,
ce reduce substantial transpiratia excesiva si protejeaza eficient pielea de mirosuri neplacute, furnizand prospetime pentru pana la 5 zile
Mod de utilizare Transpisan Roll-on:

TRANSPISAN Roll-On este perfect daca nu doriti sa utilizati produsul pe intreg corpul, ci doar pe anumite portiuni de piele. Astfel, TRANSPISAN va protejeaza in maniera eficienta si sigura atunci cand aveti cea mai mare nevoie.
Transpisan roll-on se poate folosi pe partile principale ale corpului ( axila, spate, abdomen, maini, palme, picioare si alte zone cu transpiratie excesiva).

1. Aplicati pur si simplu TRANSPISAN oriunde pe corpul dumneavoastra doar seara inainte de a merge la culcare pe pielea proaspat spalata si uscata.

2. Hainele se vor imbraca abia dupa ce pielea s-a uscat.
3. Spalati dimineata zona tratata  cu apa curata si sapun.
4. Transpisan roll-on se va utiliza pentru inceput de 3-4 ori pe saptamana, dupa ce se observa o reducere a nivelului de transpiratie, se va utiliza la nevoie 1 -2 ori pe saptamana.

TRANSPISAN NU este un antiperspirant pe care il puteti utiliza in fiecare zi. Dupa aplicarea pe piele seara, isi face efectul peste noapte, in maniera sigura pana la 5 zile.
O aplicare zilnica sau in timpul zilei nu este necesara si nici recomandata.

Sfaturi pentru utilizarea corecta a Transpisan
si obtinerea celor mai bune rezultate:

1. Daca aplicati 2 pulverizari de TRANSPISAN la fiecare axila, atunci mai aveti inca 2 pulverizari (din cele 6) la dispozitie. Le puteti utiliza pe acestea de exemplu pe picioarele, spatele sau abdomenul dumneavoastra sau pe o mana (vezi sfatul 2). Daca ati aplicat deja cele 6 doze (pufuri) de spray, va rugam sa pulverizati TRANSPISAN pe alte parti ale corpului in care transpirati excesiv, abia in ziua urmatoare.

2. La utilizarea pe maini / palme se recomanda sa pulverizati TRANSPISAN pe o singura mana si apoi sa frictionati ambele maini.

3. A nu se folosi pe pielea iritata sau proaspat epilata.

4. In cazul in care dupa aplicare veti simti o senzatie usoara de arsura pe piele, spalati partea respectiva a corpului cu apa rece. Repetati utilizarea dupa disparitia iritatiei pielii. Daca apar alte iritatii ale pielii, utilizati un tampon de vata si udati-l cu apa.
Aplicati apoi TRANSPISAN direct pe tamponul de vata si tamponati partea respectiva a corpului, astfel incat sa puteti utiliza in continuare TRANSPISAN .

4. A se evita contactul cu ochii. A nu se inspira. A nu se inghiti. A nu se tine la indemana copiilor.
5. A se folosi conform indicatiilor (pentru obtinerea celor mai bune rezultate).

Avantajele utilizarii Transpisan

1. Se aplica doar inainte de a merge la culcare.

Aplicati TRANSPISAN seara, inainte de a merge la culcare. O aplicare modesta este suficienta. TRANSPISAN intra in pori peste noapte si incepe sa isi faca efectele. Spalati-va pur si simplu pielea cu apa curata dimineata. Nu numai ca prospetimea va dura toata ziua, ci chiar pana la 5 zile fara reaplicare, conform modului de utilizare descris mai sus.

2. Nu va pateaza hainele.

Avand in vedere ca indepartati TRANSPISAN dimineata prin spalarea pielii, TRANSPISAN nu intra niciodata in contact cu hainele dumneavoastra. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la decolorare sau pete.
3. Unisex - pentru barbati si femei.
TRANSPISAN este un antiperspirant neparfumat, care poate fi purtat si utilizat de catre barbati si femei deopotriva. Il puteti chiar utiliza in combinatie cu deodorantul sau parfumul dumneavoastra  favorit, netrebuind astfel sa renuntati la mirosul pe care il iubiti (respectand modul de utilizare)......

Pentru mai multe informatii vizitati fisierul cu detalii de mai jos sau www.genmark.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura