Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Bio Bran 1000 (MGN-3 Arabionoxilan)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1880 lei Lei
Brand
4 cut x Bio Bran 1000, 30 plic/ cut
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
In calitate de unic importator al produselor BioBran, compania Genmark Trading Srl va ofera pachetul de 4 cutii BioBran 1000 la pretul de 1545 ron/ pachet, adica 386 ron/ cutie inclusiv TVA.

Avantajele Bio Bran / MGN-3 Arabinoxylan

1. Eficient pentru sistemul imunitar:
BioBran / MGN-3 Arabinoxilan este capabil sa mentina, stimuleze si sa mareasca activitatea sistemului imunitar ajutand in mod eficient la refacerea mecanismului natural de detectare si distrugere a celulelor tumorale, astfel:
- creste semnificativ si rapid activitatatea limfocitelor, celulelor NK (Natural Killer cells) cu aproape 300%, dar si activitatea celulelor B (produc anticorpi) cu 200% si T cu 150%,
- stimuleaza cresterea productiei de citokine naturale precum Interferonii, Interleukinele, Factorii de Necrozare a Tumorilor (TNF) ,
- induce cresterea Apoptozei si a calitatii vietii (QOL)
2. Antiinflamator si antioxidant:
Studiile arata ca BioBran MGN-3 are si efect antiinflamator (reumatism cronic) si antioxidant, imbunatateste toleranta la glucoza (diabet), mareste functiile pancreatice si ale ficatului, reduce efectele adverse ale chimioterapiei sau radioterapiei.
3. Se absoarbe usor:
BioBran MGN-3 este foarte bine absorbit in organism prin procesele normale de absorbtie intestinala.
4. Complet lipsit de toxicitate:
A fost demonstrat clinic ca BioBran MGN-3 este complet lipsit de toxicitate, chiar si in doze mari. Este de asemenea bun pentru copii. Cantitatea de produs administrat se dozeaza in functie de greutate (in medie 30mg/ Kg corp).
5. Sustinut de multiple cercetari stiintifice:
BioBran MGN-3 component Arabinoxilan din tarate de orez a fost (si continua sa fie) punctul principal de concentrare, din punct de vedere stiintific si clinic, al comunitatii stiintifice din Japonia, SUA si Europa. Multe materiale rezultate din aceste cercetari desfasurate dupa 1990 au fost deja publicate.
6. Efect rapid:
Efectele BioBran de crestere a activitatii sistemului imunitar apar in cateva zile si la numai cateva saptamani de la administrarea Bio Bran actiunea imunomodulatoare devine efectiva (90%)
7. Natural si GMO free:
BioBran este un supliment alimentar natural obtinut din tarate de orez si ciuperci shitake. Nu este un medicament, produs chimic sintetic sau un produs modificat genetic (GMO free). Astfel BioBran poate fi consumat cu incredere si de vegetarieni.
8. Nu prezinta contraindicatii:
BioBran nu are contraindicatii, sute de mii de oameni l-au consumat de-a lungul anilor fara nici o problema. (Fiind o fibra solubila nu are efect laxativ). Nu interfera negativ cu alte tratamente medicamentoase sau fitoterapice, marindu-le eficienta.
9. Produs la standarde internationale:
BioBran este produs in concordanta cu exigentele Ministerului Sanatatii Japonez si al Standardelor de Sanatate alimentara din Statele Unite si Europa.
10. Calitate demonstrata in timp:
Din 1990, de cand BioBran MGN-3 a fost conceput, a fost folosit cu succes de sute de mii de oameni care au beneficiat de efectul natural de crestere a sistemului imunitar.

Cand sanatatea este la mijloc, trebuie sa stim ce poate si ce nu poate sa faca un supliment pentru noi. Nu reclama sau strategiile de marketing trebuie sa determine utilizarea unor asemenea produse, ci doar dovezile eficientei lor. Cand avem in fata situatii ce privesc viata si moartea, este mai bine sa utilizezi suplimente cu rezultate documentate si de la companii care isi pot sustine afirmatiile facute la adresa produselor pe care le au, cu materiale obtinute din cercetari clinice la nivel international ce au fost publicate.
Daiwa Pharmaceutical Co.Ltd- Japonia, este o astfel de companie, iar supliment nutritiv Bio Bran 1000 / MGN-3 Arabinoxilan, 100% natural si nemodificat genetic (GMO free), ramane probabil cel mai puternic imunostimulant de pe piata in momentul de fata utilizat ca adjuvant in terapii, chiar si in paralel cu chimioterapia, marindu-i efcienta si reducandu-i efectele negative.
Administrare - cititi fisierul atasat

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura