Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antiperspirant Transpisan, 10 flacoane spray + roll-on

0 stars: 0.00 din 0 pareri

260 lei Lei
Brand
Pachet 10 fl spray+roll-on la alege
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Unic Importator Genmark Trading SRL: pret pe pachet de 10 flacoane spray+ roll-on, la alegere (contactati-ne telefonic!).
Astfel, pret pe 1 flacon de spray sau roll on va fi de 26 ron cu TVA inclus

Mod de utilizare Transpisan spray
Transpisan spray se poate folosi cu mai multa usurinta decat roll-on pe partile principale ale corpului (axila, spate, piept, abdomen, maini, palme, picioare si alte zone cu transpiratie excesiva), cu o aplicare mai usoara pe zone mai mari ale corpului, sau acolo unde roll-on-ul nu se poate aplica (degetele de la picioare).

TRANSPISAN Spray este perfect pentru integrarea protectiei impotriva transpiratiei excesive si mirosurilor neplacute, in cadrul toaletei dumneavoastra pentru a va simti protejat si sigur pana la 5 zile!

1. Aplicati pur si simplu TRANSPISAN oriunde pe corpul dumneavoastra (axila, spate, piept, abdomen, maini, palme, picioare si alte zone cu transpiratie excesiva) doar seara inainte de a merge la culcare pe pielea proaspat spalata si uscata.

2. Hainele se vor imbraca abia dupa ce pielea s-a uscat.
3. Spalati dimineata zona tratata cu apa curata si sapun.
4. Transpisan spray se va utiliza pentru inceput de 3-4 ori pe saptamana, dupa ce se observa o reducere a nivelului de transpiratie, se va utiliza la nevoie 1 -2 ori pe saptamana.

5. La o utilizare, se vor aplica maximum 6 doze (pufuri) de spray. Distribuiti dozele pe partile corpului fara sa depasiti cantitatea de maximum 6 doze de spray la o utilizare.

TRANSPISAN nu este un antiperspirant pe care il puteti utiliza in fiecare zi. Dupa aplicarea pe piele seara, isi face efectul peste noapte, in maniera sigura pana la 5 zile.
O aplicare zilnica sau in timpul zilei nu este necesara si nici recomandata.

Mod de utilizare Transpisan Roll-on:

TRANSPISAN Roll-On este perfect daca nu doriti sa utilizati produsul pe intreg corpul, ci doar pe anumite portiuni de piele. Astfel, TRANSPISAN va protejeaza in maniera eficienta si sigura atunci cand aveti cea mai mare nevoie.
Transpisan roll-on se poate folosi pe partile principale ale corpului ( axila, spate, abdomen, maini, palme, picioare si alte zone cu transpiratie excesiva).

1. Aplicati pur si simplu TRANSPISAN oriunde pe corpul dumneavoastra doar seara inainte de a merge la culcare pe pielea proaspat spalata si uscata.

2. Hainele se vor imbraca abia dupa ce pielea s-a uscat.
3. Spalati dimineata zona tratata cu apa curata si sapun.
4. Transpisan roll-on se va utiliza pentru inceput de 3-4 ori pe saptamana, dupa ce se observa o reducere a nivelului de transpiratie, se va utiliza la nevoie 1 -2 ori pe saptamana.

TRANSPISAN NU este un antiperspirant pe care il puteti utiliza in fiecare zi. Dupa aplicarea pe piele seara, isi face efectul peste noapte, in maniera sigura pana la 5 zile.
O aplicare zilnica sau in timpul zilei nu este necesara si nici recomandata.

Sfaturi pentru utilizarea corecta a Transpisan
si obtinerea celor mai bune rezultate:
1. Daca aplicati 2 pulverizari de TRANSPISAN la fiecare axila, atunci mai aveti inca 2 pulverizari (din cele 6) la dispozitie. Le puteti utiliza pe acestea de exemplu pe picioarele, spatele sau abdomenul dumneavoastra sau pe o mana (vezi sfatul 2). Daca ati aplicat deja cele 6 doze (pufuri) de spray, va rugam sa pulverizati TRANSPISAN pe alte parti ale corpului in care transpirati excesiv, abia in ziua urmatoare.

2. La utilizarea pe maini / palme se recomanda sa pulverizati TRANSPISAN � pe o singura mana si apoi sa frictionati ambele maini.

3. A nu se folosi pe pielea iritata sau proaspat epilata.

...detalii in fisierul cu detalii atasat mai jos

4. A se evita contactul cu ochii. A nu se inspira. A nu se inghiti. A nu se tine la indemana copiilor.
5. A se folosi conform indicatiilor (pentru obtinerea celor mai bune rezultate).

Pentru alte iformatii vedeti fisierul cu detalii atasat sau www.genmark.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura